Webshop

Jumbo fietspomp productie1De Jumbo fietspomp staat bekend als “de enige echte”; om zijn kwaliteit en design. Sinds de jaren ’70 wordt dit oer-Hollandse product gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bestel de pomp of losse onderdelen van de Jumbo fietspomp direct in onze webshop! En dat voor de laagste prijs.

Gepersonaliseerd exemplaar
Naast de standaard Jumbo fietspomp, verkopen wij ook de Jumbo pomp met een naamplaatje. In de winkelwagen kun je zelf aangeven van welk materiaal het naamplaatje mag zijn en wat er op mag komen. Zo kun je jouw eigen naam erop laten zetten of de naam van diegene aan wie je het cadeau geeft. Of wil je er een specifieke datum op hebben? Ook dat is mogelijk!

Weten hoe onze fietspomp wordt gemaakt? Bekijk hier het productieproces dat met zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.

 • Jumbo Fietspomp

  Waardering 5.00 uit 5
   12,95
  Oer-Hollands en van top kwaliteit: “de enige echte” Jumbo Fietspomp. Al generaties lang voorziet de bekende Jumbo pomp  banden van lucht. In een land als Nederland, dat bekend staat om haar fietscultuur en fietsroutes door het mooie landschap, kun je niet zonder de Jumbo pomp. Dankzij het stalen frame gaat dit traditionele ontwerp jaren mee. In de pomp zit een lederen zuiger die, door de kwaliteit van het materiaal, lang mee gaat. Lees hieronder meer.
 • Jumbo Fietspomp (met naamplaatje)

   16,90 18,90
  Altijd al een gepersonaliseerde fietspomp van het merk Jumbo willen hebben? Of op zoek naar een origineel cadeau? Bestel de oer-Hollandse Jumbo Fietspomp met een eigen gekozen tekst. Van deze kwaliteitspomp zijn al meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht. Het traditionele ontwerp voorziet vele banden van lucht.

  Levertijd

  Dit gepersonaliseerde product heeft één dag extra levertijd. Wil je de Jumbo pomp zonder gepersonaliseerde tekst? Bestel deze hier.
 • NIEUW: de Jumbo fietspomp 'Delfts blauw'! Een speciale editie waarin de oer-Hollandse jumbo-pomp gecombineerd is met het bekende Delfts blauwe patroon. Dankzij het stalen frame gaat dit traditionele ontwerp jaren mee. In de pomp zit een lederen zuiger die, door de kwaliteit van het materiaal, lang mee gaat. Lees hieronder meer.
 • Wil je graag een extra lange luchtslang op jouw Jumbo fietspomp? Óf functioneert, na jarenlang gebruik, de rubberen slang minder goed? Dan is het mogelijk om een Jumbo luchtslang van 120 centimeter los te bestellen. In de sterke luchtslang ontstaat een hoge druk om de banden van je fiets zo optimaal mogelijk op te pompen.
 • Wil je graag een nieuwe luchtslang op jouw Jumbo fietspomp? Dan is het mogelijk om een Jumbo luchtslang van 60 centimeter los te bestellen. In de sterke luchtslang ontstaat een hoge druk om de banden van je fiets zo optimaal mogelijk op te pompen.